«У Рівному поліцейські побили жінку. Справу не розслідують», - депутат міськради

Про цей випадок стало відомо на сесії міськради Рівного

Депутат Ганна Іванова ( на фото вгорі) розповіла про те, що рік тому поліцейські побили 58-річного продавця, яка торгує взуттям біля Центрального продуктового ринку, Галину Ярощук. Забрали у неї гроші, які та збирала для того, щоб вставити зуби.

Жінка написала заяву у поліцію. Але досі ніхто справу не розслідує. Тим часом зловмисники втекли у Чехію.

За словами Ганни Іванової, вона побувала з потерпілою на прийомі у начальника поліції Рівного Василя Зелінського, у керівника Рівненської місцевої прокуратури Володимира Самардака. Однак безрезультатно.

Павло Луцюк

Присутній на сесії міськради в.о. керівника Рівненської міської прокуратури Павло Луцюк  пообіцяв з’ясувати це питання і додав:

Якщо є кримінальне провадження, що працівники поліції когось побили, ми вживемо всіх заходів для негайної його передачі до Хмельницького відділення державного бюро розслідувань.

 

Чому? З листопада діє державне бюро розслідувань, яке безпосередньо займається розслідуванням кримінальних проваджень, вчинених в тому числі працівниками поліції, а також вищими посадовими особами.

Павло Луцюк зауважив, що розслідувати це провадження Рівненський відділ поліції не має права.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень