Чоловік хоче схуднути, і тому їсть лише McDonald's: чудернацька дієта

Цікавий експеримент

56-річний Кевін Магінніс став відомим в інтернеті, коли оголосив, що впродовж 100 днів буде їсти лише продукцію McDonald's, щоб схуднути.

Чоловік перед експериментом важив 238 фунтів (107,9 кг). Він був нещасливий зі своєю вагою, і вирішив, що їсти «нічого, крім Макдональдса» - найкращий для нього  варіант дієти.

Теорія Кевіна полягає в тому, що неважливо, що ви їсте, важливо скільки. 

Він пояснює:

- Я знаю, що деякі з вас думають, що це може бути божевіллям, але я їстиму лише Макдональдс протягом наступних 100 днів. Але замість того, щоб їсти все, що мені дають, я збираюся скоротити їжу вдвічі, щоб довести собі, що важливо не стільки те, що ви їсте, скільки кількість, яку ми їмо.

McDonald's пропонує й здоровіші варіанти їжі, на кшталт салатів, бутербродів з куркою на грилі, скибочки яблук і каші. Втім, ця їжа не подобається Кевіну.

Кевін не обирає простих рішень
Кевін не обирає простих рішень

Типовий раціон чоловіка складається з макмафіну та хаш-брауну на сніданок, на обід -  гамбургер на його вибір та велика картопля фрі, а також десерт на обід і вечерю – всі порції по половинці. 

До десятого дня Кевін заявив, що він зменшився з 238 фунтів до 225,5 фунтів (102,2 кг).

Він сказав своїм підписникам:

- Я вважаю, що, зменшивши кількість їжі, яку я споживаю, моє тіло добре відреагує на це, спалить зайвий жир, мій холестерин, мої тригліцериди, я вірю, що все це покращиться.

Втім, користувачі мережі хвилюються, що, попри те, що Кевін трохи схуд на своїй дієті, вона може вплинути на його рівень холестерину.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень