Чи з’являться на вулицях посилені патрулі ТЦК

Член комітету ВР з питань правоохоронної діяльності пояснив, що саме змінюється у роботі представників ТЦК від 16 липня

ФОТО ілюстративне з мережі

Кількість патрулів на вулицях збільшуватися не буде, адже представники ТЦК та СП так само виконуватимуть свої функції, як і до 17 липня.

Про це під час телемарафону 16 липня сказав член комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Володимир Арешонков.

— Я не знаю, чому на вулицях має збільшитися кількість патрулів. Мені здається, ті, хто працював... представники ТЦК і нацполу будуть так само виконувати свої функції.

 

Що міняється. Скажімо, тепер представники цих спільних комісій, таких груп, будуть мати право у випадку, якщо у громадян немає з собою військово-облікових документів, точно мають право їх затримати і доправити до найближчого територіального центру для з’ясування всіх обставин.

 

Раніше цього практично не можна було зробити, тепер це можливо. Тобто документ-посвідчення особи та документ, який є військово-обліковим документом – оці два документи обов'язково мають бути наявні у кожного громадянина призовного віку, – розповів Володимир Арешонков.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень