Не лише штраф: що чекає на тих, хто не оновить дані до 17 липня?

Пояснення адвоката

Військовозобов’язані українці, які до 17 липня не оновлять свої військово-облікові дані, можуть отримати й повістку, і штраф.

Про це адвокат Олег Мицик розповів у ефірі телеканалу «Київ24».

Правник зауважив, що 17 червня були внесені зміни до постанови Кабінету міністрів №560, в якій розписали спосіб відправлення повісток. Мицик додав, що в цій постанові «держава проявила себе, в законі цього не було».

- Тобто якщо громадянин оновив дані, він повістку отримає за місцем, яке вказав при оновленні. Якщо він не оновив дані, то повістка прийде за місцем, яке є задекларованим.

 

Тобто особа все одно однаково отримає повістку. І люди, які з якихось міркувань не хочуть оновити дані, мають нове адміністративне правопорушення, за яке отримають штраф, – пояснив експерт.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень