Черги на дільницях – нова «фішка» виборів 2020

Утворюються через дотримання правил карантину

Місцеві вибори на Рівненщині відбуваються майже без порушень. Однак через дотримання норм карантину на дільницях утворюються черги, розповідає координатор громадянської мережі «ОПОРА» на Рівненщині Михайло Балик:

Нашими спостерігачами були зафіксовані певні невеличкі утворення черг на дільницях. Це пов`язано з голосуванням в умовах пандемії COVID-19.  Власне через це і формуються невеличкі черги.

Нагадаємо, що виборці мають дотримуватися дистанції у півтора метра, біля стола з бюлетенями може перебувати не більше ніж троє осіб. З цих причин і утворюються черги, кажуть в «ОПОРІ».

За словами очевидців, особливо нетерплячі громадяни йдуть, навіть не проголосувавши.

Михайло Балик додає, що напередодні на двох ДВК у Рівному стався  конфуз. Вони отримали бюлетені з номером інших дільниць, тож майже дві тисячі документів довелося в останній день передруковувати.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень