Чергова СКОТИНЯКА виграла «чесний тендер» у м. Рівне й не може довести до пуття Майдан Незалежності? (ФОТО)

Що каже Третяк

Серед чудових реформ, якими ощасливили Україну, чи не з найбільшою помпою запускали систему тендерів, яка дозволяє тепер чесно вигравати «відкриті конкурси», заявляючи найнижчу ціну, а потім роками не виконувати того, що б мало бути зроблене за отримані гроші.

З реконструкцією Майдану Незалежності в м. Рівне ситуація, як виглядає, подібна.  

Тут переможець чесного тендеру чомусь не може завершити роботи. Певно, вимагає тепер ще чеснішої «добавки» грошей – поза конкурсом, чи як?

Усі фото з Майдану - Віталія Голубєва

Журналіст Віталій Голубєв з цього приводу пише на ФБ у групі Рівненщина Політична:

- Хтось може пояснити, чому так повільно йде «капітальний ремонт майдану Незалежності»?

 

Майже за такий самий час площу перед ЕКОмаркетом вклали сучасною плиткою. Живу навпроти - день у день з 8 ранку чую як там закипає робота.

 

Проходжу повз Майдан – не бачу, щоб усе кипіло як у вулику. Можливо, тому, що приватний власник, на відміну від міста, має інтерес зробити швидше і дешевше?

 

Спеціально пройшовся Майданом – не помітив ЖОДНОЇ покладеної нової плитки. Там якийсь особливий рельєф, якось особливо довго має стяжка застигати чи як?..

 

Чи, може, просто треба більше контролю? 7 мільйонів наших грошей, як-не-як.

До речі, "закінчення будівництва" передбачене аж в IV кварталі 2021р.

Едуард Палецький – палкий прихильник партії «ЄС» та адмін ФБ-групи РІВНЕ:СУСПІЛЬНИЙ ФОРУМ цю ситуацію прокоментував так:

- Кажуть, що постачальник не може виконати взятих на себе зобов'язань згідно умов тендеру. ( закреслене слово «скотиняка»).

Подібну тезу повторив сьогодні й міський голова Олександр Третяк в ефірі Радіо Трек, але запевнив, що до Дня Міста всі роботи на Майдані Незалежності будуть завершені:

- Змушені вимагати в переможця тендеру, щоб за наші гроші він зробив роботу, яку він має зробити.

 

Дуже не подобається ця ситуація, але будемо контролювати,  і я запевняю, що до свята Незалежності та Дня міста ці роботи будуть завершені.

Про ситуацію з Майданом Незалежності міський голова говорить на початку програми:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень