Платних парковок у Рівному ще немає, а люди вже проти. Чому?

Що на це каже місцева влада?

Мешканці  вулиці Короленка нарікають на встановлення платної парковки, яку планують розташувати біля Авангарду. Про це розповіла  Радіо ТРЕК слухачка. Мовляв, відвідувачі торгового центру та прилеглих ринків постійно лишають свої автівки на території житлових будинків. Через що самі мешканці не мають де поставити власні машини.

Жінка переконана, після того, як біля стадіону з'явиться платна стоянка, люди ще більше паркуватимуться у дворі будинку.

За словами Олександра Третяка, платні парковки допоможуть розвантажити центральну частину міста та дисциплінують водіїв:

Перш ніж їхати в центр і займати будь-яку частину центральної вулиці та паркуватись будь-де, водій тепер подумає, чи варто туди їхати, чи краще поїхати на громадському транспорті, - зауважив Олександр Третяк.

На думку міської влади, оплата за паркування має дисциплінувати водіїв, які без потреби їдуть у центральну частину міста.

Нагадаємо, у Рівному запроваджують платні парковки. Це буде понад 30 об’єктів у різних частинах міста, які забезпечать близько тисячі паркомісць. Планується, що вартість парковки становитиме 10 грн/год.

Зараз тільки затверджується перелік, після нього розроблятиметься схема організації дорожнього руху на цих ділянках, буде визначено, яка точно буде кількість паркомісць. Щодо термінів, то може йтися про місяці,- розповів очільник міськуправління транспорту і зв'язку Іван Фурлет.

Де у Рівному можна припаркуватися наразі – видно на спеціальній гугл-карті .

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень