Коли у Рівному збудують сміттєпереробний завод?

Пропозицій чимало, але обирати не квапляться

Напередодні наше місто відвідали партнери італійської компанії Termomeccanica, які є одним з лідерів на ринках Європейського Союзу.

Інвестори пропонують утилізацію відходів із виробництвом теплової та електричної енергії, а також виготовленням базальтового волокна.

Втім, це лише пропозиції, яких нині чимало. Рішення прийматимуть після створення робочої групи, яка проаналізує, який тип поводження з відходами потребує наше місто. Про це під час ефіру Радіо ТРЕК розповів Олександр Третяк.

– Під напрацьований шаблон ми будемо обирати потенційних інвесторів, котрі зможуть підійти за нашими вимогами і параметрами, - зауважив пан Третяк.

Насамкінець очільник Рівного заспокоїв, що найближчим часом жодні зводи не будуватимуться, між тим, питання активно обговорюють і проблему з утилізацією відходів вирішать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень