Через негоду у Рівному відбулося оперативне засідання комісії з надзвичайних ситуацій

Запевняють, що ситуація контрольована

Зібралися, щоб вирішити, як ліквідувати наслідки негоди.
Перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Грубий зазначив:

Сьогодні потрібно вирішити, що саме необхідно зробити для того, аби швидко подолати ті проблемні ситуації, які виникли внаслідок погіршення погодних умов.

 

З цією метою прошу забезпечити чітку координацію дій райдержадміністрації, сільських, селищних голів, а також служб, які можуть бути залучені до ліквідації наслідків негоди.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації Микола Кочура повідомив ситуацію у населених пунктах району:

Станом на 09.00 год. 15 населених пунктів району частково залишилася без світла, зокрема: Забороль, Кустин, Хотин, Ходоси, Решуцьк, Олександрія, Оржів, Клевань.

 

Станом на 14.00 год. відновлено електропостачання в смт Клевань, Бармаки, Колоденка, працюють бригади в таких населених пунктах: Городок, Жобрин, Дуби, Олександрія, Гориньград.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Олександр Кобзаренко зазначив, що для відновлення електропостачання у населених пунктах району працюють 5 оперативних бригад ПрАТ „Рівнеобленерго” Клеванської дільниці, оперативно здійснюється розчищення доріг.

На території району розчищення доріг здійснює 53 одиниці спеціалізованої техніки.

Ситуація у населених пунктах району контрольована та постійно моніториться.

Рівненська районна державна адміністрація звертається до громадян!

У разі ускладнення погодних умов, виникненні надзвичайних ситуацій та аварій на об’єктах життєзабезпечення, транспортних мережах просимо негайно інформувати Рівненську райдержадміністрацію за тел.: 63-60-91, 26-67-65.

 

Служба автомобільних доріг в Рівненській області - 26-46-60, 05043508228.
Кол-центр ПрАТ „Рівнеобленерго” - 69-42-98.

 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: негода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень