Через грип на Рівненщині ніхто не помер

На сьогодні летальних випадків від грипу на Рівненщині не зареєстровано. Принаймні, це стверджує завідувач епідвідділом Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз.

За його словами, у Рівненській області зафіксовано смерть однієї людини від пневмонії, але її спричив не вірус грипу, говорить Віктор Мороз:

- На сьогоднішній день летальних випадків від грипу у нашій області не зареєстровано... ну від пневмонії, а чим та пневмонія визвана... не грипом, принаймні.

Нагадаємо, що 12 січня помер голова Зарічненської районної ради Ігор Харкевич. Медики не виключали, що він міг померти від вірусу грипу. Однак за словами Івана Зими, головного лікаря обласної лікарні, куди привезли Ігоря Харкевича з районної, він не може надавати інформацію про діагноз померлого без згоди його рідних.

Тим часом у місцевих ЗМІ повідомляється, що причиною смерті голови Зарічненської райради могла стати пневмонія.

Нагадаємо, що від грипу в Україні вже померло 25 осіб; Держсанепідслужба та МОЗ українців закликають не панікувати та стверджують, що епідемії грипу в Україні немає. Причинами летальних випадків під час грипу цьогоріч називають несвоєчасне звернення за медичною допомогою і відмова від вакцинацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень