Часу поки вдосталь: понад 500 рівнян уже змінили місце голосування

На позачергових парламентських виборах

Станом на 9 липня тимчасово змінили місце голосування вже 509 рівнян. Іще чимало членів дільничних виборчих комісій поки що тільки подали відповідні заяви. Про це повідомила начальник Рівненського міського відділу Держреєстру виборців Анна Зелінська.

Вона зауважила, що у порівнянні з президентськими виборами, цього разу охочих змінити місце голосування значно менше (навесні таким правом скористалися понад 2 000 жителів Рівного).

Однак у тих, хто має таку потребу, ще є достатньо часу: подавати заяви можна до понеділка, 15 липня включно. Зазначимо, що відділ ведення державного реєстру виборців у Рівному розташований за адресою: вул. Поштова, 2 (приміщення відоме багатьом як «Обнова»).

Документи приймають щодня (з 13:00 до 14:00 - обідня перерва):

з Пн по Чт – з 08:00 до 17:15;

 

Пт – з 08:00 до 16:00;

 

Сб-Нд – з 08:00 до 17:00.

Утім, варто пам’ятати, що при зміні виборчого округу громадянин втрачає право голосувати за кандидатів-мажоритарників, тому на дільниці отримає лише один бюлетень – по загальнодержавному округу.  

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори відбудуться у неділю, 21 липня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень