Лише два кандидати у народні депутати від Рівного підтримують чесні вибори — Ковальчук і Курсик (ФОТО/ВІДЕО)

Лише два кандидати у народні депутати від Рівного (виборчий округ № 152) підтримують проведення чесних виборів та підписали відповідний Меморандум. Олександр Ковальчук від партії "Слуга Народу" та Олександр Курсик від "Батьківщини" заприсяглися проводити вибори відкрито, не порушувати виборче законодавство та  протидіяти "чорному піару".

Решта 12 кандидатів на підписання меморандуму не прийшли, і про своє бажання його підписувати жодним чином не повідомили.

За словами кандидатів, які підписали Меморандум, таким чином вони підтвердили свою рішучу готовність координації зусиль та спільні дії щодо захисту прав громадян на вільні, демократичні вибори народних депутатів, професійно, правдиво і добросовісно боротися за голоси виборців. 

Не підписали Меморандум самовисуванці Святослав Євтушенко, Роман Алексійчук, Микола Бляшин, Михайло Кириллов, Роман Коваль, Олексій Муляренко, а також висуванці від політичних партій "Опозиційний блок" Людмила Коршунова, "Разом сила" Руслан Левчик, "Сила і честь" Роман Марков, "Опозиційна платформа – за життя" Микола Ніколайчук, ВО "Свобода" Олег Осуховський та "Радикальна партія Олега Ляшка" Роман Стасюк.

- Думаю, виборці самі вирішать, хто виступає за чесну і відкриту політику без використання “фейків”, маніпуляцій, “чорного піару”, а хто ні, і кому вони зможуть довіряти та за кого віддати свій голос, - зазначив Олександр Ковальчук.

Політична агітація.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Вибори
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень