Часник залишиться свіжим до весни навіть у пакеті — які інгредієнти додати всередину

Ефективний метод

Багато хто знає, що овочі краще не зберігати в поліетиленових пакетах, там вони швидше псуються. Але, якщо зберігати часник у відкритій коробці або в полотняному мішку, то від нього буде виходити різкий запах на все приміщення. 

Є ефективний спосіб, що дає змогу зберігати часник у поліетиленовому пакеті без гниття й утворення цвілі. Якщо ви виконаєте всі рекомендації, то продукт більше не буде псуватися.

В упаковку до часнику потрібно додати одну чайну ложку солі та найпростішої заварки.

Ці речовини мають властивість вбирати зайву вологу, вони не дають змоги розвиватися поганим мікроорганізмам. Також завдяки солі та заварці зубчики часнику не псуватимуться і не засихатимуть, довго залишаючись свіжими.

Часник ще потрібно тримати подалі від джерел води та тепла. Місце має бути темним і провітрюваним. Не зберігайте овоч на верхній частині кухонних шаф, оскільки там переважає тепле повітря.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень