Олія стріляє просто в очі: секрет від досвідчених господинь
Вони вміють просто вирішувати проблему
Багато господинь, коли смажать страви, часто стикаються з тим, що краплі гарячої олії розлітаються на всі боки. Впоратися з такою проблемою можна, якщо знати одну хитрість.
Як зазначають досвідчені господині, проблема розбризкування олії найчастіше спостерігається, якщо ми ставимо на вогонь вологу сковороду, пише pixelinform.
Тож завжди ставте на вогонь суху сковороду.
Крім цього, ретельно треба просушити і самі продукти перед їхнім смаженням. Наприклад, якщо це картопля, її треба обсушити за допомогою паперового рушника.
Також попередньо на сухій сковороді потрібно просмажити сіль. Сипучий продукт вбере всю зайву вологу.
Такий спосіб корисний тим, що врятує від пригорання їжу. Річ у тім, що частинки заповнять усі тріщини на поверхні, які провокують появу проблеми.
Радіо Трек: НОВИНИ