Як перевірити, чи ви достатньо збили білки для бісквіта: проста хитрість

Від цього залежить результат

Бісквіт – головна основа більшості тортів. Вони готуються зі звичайних інгредієнтів і виходять дуже пухкими. Проте, якщо не дотриматися технології, випічка опаде і торт не вдасться.

Зазвичай бісквіт готують з яєць, цукру та борошна. Яйця треба збити дуже ретельно, адже саме вони «триматимуть бісквіт».

Якщо у вас є потужний кухонний комбайн, ви можете зразу покласти туди яйця і збити їх із цукром до білого кольору і пухкої маси.

Якщо ж у вас немає комбайна, тоді вам треба збити білки і жовтки окремо міксером. Спочатку збийте до піків білки з цукром, а потім жовтки.

Як перевірити, чи ви достатньо збили білки?

Білки – капризні. Їх треба збувати в ідеально сухому посуді зі дрібкою солі. Спочатку збивайте на малій потужності, а потім – сильніше, додаючи цукор.

Якщо ви думаєте, що вже досить збивати, вам треба перевернути місткість із білками. Якщо вони не випадають і стійко тримаються у мисці, тоді можна починати замішувати тісто. Якщо білки хоч трошки рухаються, треба збивати ще.

Досвідчені кухарі часто розповідають, що під час навчання їх змушували перевертати миску з білками у себе над головою, мовляв, якщо білки на голову не впали, то значить, що продукт вже готовий для подальшого приготування.

 

А, якщо білки опинилися на голові, то це означає, що завдання треба переробити.

Раніше ми писали: 

Проста хитрість вбереже ваш бісквіт від опадання: що зробити, щоб був високий торт

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень