Цей «недолік» є у найкрасивіших жінок світу, але його соромляться (ФОТО)

Треба навчитися себе приймати і любити

Кожна дівчина точно хотіла б змінити у собі хоча б щось. Хоча часто очевидної потреби змін немає. Але тиск суспільства штовхає жінок у руки пластичних хірургів. Хтось хоче вставити імпланти у груди і сідниці, хтось вводить силікон в губи і ботокс в чоло, а хтось всіляко намагається приховати навислу повіку.

Проте експерти кажуть, що можна виграшно обіграти всі недоліки.

До прикладу, навіть у найкрасивіших жінок світу – Моніки Беллуччі, Ніколь Кідман, Лів Тайлер є нависла повіка. Однак ці красуні не біжать до пластичного хірурга, щоб позбутися від цієї особливості. 

Навислу повіку вони не видаляють хірургічним способом, а постійно використовують засоби для зони навколо очей — креми, сироватки, маски, патчі тощо.

Також виправити ситуацію можна за допомогою макіяжу. Для цього достатньо зробити тонку коротку стрілку. Крім того, на рухому повіку рекомендується наносити світлі тіні і робити акцент на віях.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень