Не робіть так: 5 поширених помилок у дизайні ванних кімнат

Переробити ремонт у ванній дуже складно

Під час ремонту люди стикаються з купою викликів. Окрім високих цін на матеріали та роботи, без дизайнера зробити все грамотно доволі складно.

Пропонуємо вам ознайомитися з кількома найпоширенішими помилками, які стаються під час ремонту у ванній кімнаті.

Відмова від зонування кімнати

Розділення приміщень на кілька частин дозволяє розмістити більше елементів дизайну. Зонувати кімнату досить легко. Це можна зробити навіть за допомогою скляних дверей чи штор.

Створення декількох зон у ванній – це чудовий спосіб додати в неї трохи логіки та стилю.

Спроба вмістити все у невеликий простір

Маленькі приміщення не треба захаращувати. Функціональність – це добре до того часу, поки вона не починає займати весь простір у кімнаті. Тому не купуйте величезних меблів або техніки.

Краще віддайте перевагу мінімалістичному стилю і зробіть у ванні мінімум деталей та акцентів.

Ігнорування кутових меблів

Одними з найкращих помічників для економії місця є кутова сантехніка та меблі. Використовуючи такий тип умивальника, ви можете не тільки створити ілюзію більшої кімнати, але і зробити її функціональнішою.

Використання одного джерела освітлення

У сучасному дизайні вже забули про такий спосіб освітлення. Окрім одної, головної люстри, встановіть ще кілька додаткових ламп. Вони можуть знадобитися, наприклад, біля дзеркала або поруч із зоною душу.

Покриття усіх стін плиткою

Існує безліч варіантів покриття стін з підвищеною вологістю. Наприклад, водонепроникна фарба і навіть спеціальні шпалери. Якщо ви все ж не хочете відмовлятися від плитки, спробуйте поєднати різні кольори та матеріали.

Джерело: realestate.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень