Це слід негайно викинути: Речі, які відразу видають жадібну господиню

Найбільш очевидні ознаки скупості господарів

Кухонні рушники з плямами

Кухонні рушники постійно контактують з продуктами. Відповідно, забруднюються усіма бактеріями, які є на них. А ще отримують чимало плям, які за часом стає неможливо вивести. Не варто чекати, поки такий рушник перетвориться на ганчірку, краще замінити його на новий.

Синтетична постільна білизна

Як правило синтетичні простирадла коштують дешевше за натуральні аналоги й виглядають яскравіше. Але така постіль має здатність покриватись ковтунцями й дуже м’ятись, видаючи своє ненатуральне походження. Ще й спати на такому неприємно. Тому краще позбутись синтетичної постелі й обрати, нехай недорогу, але натуральну.

Засилля старих речей

Вони створюють гнітючу атмосферу і справляють враження крайньої бідності господарів, хоча це може бути зовсім не так. До того ж езотерики кажуть, що такі речі затримують негативну енергетику і не дають мешканцям оселі розвиватись і рухатись вперед.

Посуд з тріщинами

Ще один тип предметів, які на енергетичному рівні не приносять господарям нічого хорошого. Тріснутого посуду рекомендують позбуватись ще й тому, що він накопичує бактерії у сколах і може стати навіть небезпечним.

Дешевий туалетний папір

Дешеві дрібниці, такі як туалетний папір, сильно псують враження від обстановки, навіть якщо у квартирі зроблено найкращий ремонт. Нейтралізувати враження від подібних спроб зекономити можна, наприклад, за допомогою тримача, який накриває рулон.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень