«Це мій персональний протест»: відомого лікаря з Рівного можуть відсторони від роботи (ФОТО)

Бо не вакцинований

Павло Сільковський

В МОЗ України видали Наказ 2664, відповідно до якого незабаром почнуть відсторонювати від роботи уже і медиків, які не вакцинувалися від COVID-19. До цього часу такому відстороненню піддалися ряд інших категорій працівників.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив відомий лікар-анестезіолог Рівненської обласної дитячої лікарні Павло Сільковський:

– Я теж належу до тих, кого, ймовірно, можуть відсторонити. Адже досі не отримав відповідного щеплення. Що ж, так то й так, значить на певний час потрібно буде переорієнтувати свою діяльність.

 

Ні, я не є категоричним проти щеплень. Нікого не відмовляв і не відмовляю досі. Навпаки, рекомендую щеплюватися, коли це відповідає логіці і здоровому глузду. Сам щеплений відповідно до календаря, як і усі мої п’ятеро дітей.

 

Але я не хотів щепитися від ковіду в тому числі тому, що перехворів раніше та отримав природній імунітет. Після того багато разів контактував з важкими ковідними пацієнтами в реанімації, з амбулаторними, яких потрібно було оглянути. І протягом усього цього часу імунітет, слава Богу, не потребував підсилення.

За словами медика, він замислювався зробити щеплення, щоб подорожувати за кордон.

Але поки це не було актуально, не поспішав.

– Проте, тепер моя відмова - це мій персональний протест проти примусу і неправди, яку нам озвучують досі.

 

Як і кожен медик, який має багато знайомих медиків, я маю 100 плюс варіантів просто отримати сертифікат, але не роблю цього, намагаючись показати, що з людьми потрібно говорити не так.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень