Чи відсторонять невакцинованих вчителів Рівненщини від роботи?

Скільки таких є в області

Якщо до 8 листопада працівники сфери освіти не матимуть щеплення проти COVID-19, то будуть відсторонені від роботи на період карантину. Про це повідомляє пресслужба МОЗ. 

Поки школи Рівненщини пішли на канікули, область напрацьовує механізми організації подальшого навчального процесу. Зокрема, вона стосується подальшої роботи невакцинованих педагогів. 

– Поки що офіційної інформації від МОН не було, щодо можливості процедури відсторонення педагогічних працівників, тому ми сьогодні не можемо чітко ці питання підтверджувати.

 

Що стосується подальшої роботи, я думаю, що все ж таки зробимо так, що вчителі будуть вакциновані, а наші заклади, після того, як закінчаться канікули, будуть працювати і очно приймати наших діток, - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

За словами головного санлікаря області Романа Сафонова, викладачів, які мають протипоказання, одиниці:

− Наскільки я бачу це питання, ті педагоги, які мають протипоказання, вони однозначно не будуть відвідувати школи, вони будуть проводити дистанційне навчання вдома, - каже Сафонов.

Разом з тим навчальні заклади, де інші викладачі вакциновані, продовжать свою роботу в тому ж статусі, як 100% вакциновані. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень