«Це місячні?»: російський комік Сабуров оскандалився невдалим жартом про вбитих українок (ВІДЕО)

Путінський клоун

Російський комік Нурлан Сабуров зараз активно дає концерти в США. Ледь не на кожному його виступі емігранти ставлять одне і те ж питання: «Що ти думаєш про війну в Україні?»

При цьому комік постійно відмовчується. Одного разу він лише сказав, що у нього є сім'я, за яку він переживає, тому кровопролиття в нашій країні він не буде коментувати.

Під час останнього виступу знову не обійшлося без питань про Україну. До Сабурова підійшла дівчина в білій сукні з червоними плямами, яка символізує вбитих окупантами українок.

Вибачте, це місячні? - сказав Сабуров.

І якщо російська аудиторія сприйняла цей невдалий жарт з гумором, то українські знаменитості розкритикували Сабурова в пух і прах.

Жарт про місячні в твоєму гівноспічі остаточно вбив у тобі людину. А мужика там і не було, - написала Даша Астаф'єва.

А ось Маша Єфросиніна оприлюднила листування з активісткою, яка була присутня на мітингу перед концертом Сабурова. Дівчина розповіла, що росіяни, які живуть в США, показували їм середній палець, коли їм намагалися донести правду про війну в Україні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень