Страсті за Євробаченням: суддя Лодигін виправдався і готовий піти у відставку

Заради реноме Суспільного

Лодигін і Псюк. Фотоколаж з мережі.
Лодигін і Псюк. Фотоколаж з мережі.

Голова оргкомітету Нацвідбору на «Євробачення-2022», член правління Суспільного готовий піти у відставку, щоб підтвердити чисту репутацію Суспільного. Ярослав Лодигін сказав про це під час пресконференції.

- Зараз бачу від суспільства, вираженого у наглядовій раді НСТУ, сигнали недовіри щодо моєї роботи, я згоден прийняти таку аргументацію, якщо до моєї роботи є недовіра.

 

Я готовий подати у відставку, щоб підтвердити кришталево чисту репутацію Суспільного у цій справі, – сказав він.

Ярослав Лодигін вибачився, якщо когось образив своєю низькою оцінкою для «Калуш Оркестра». 

- Я допускаю, що мені не вистачило точності у формулюванні, – сказав член правління НСТУ.

Він додав, що коментуючи виступ гурту, не мав на увазі ніяких географічних факторів – що хтось із гір чи лісів. 

- Я свою оцінку давав перш за все як член журі, як митець, як продюсер, ця оцінка безумовно є суб’єктивною. І я на це маю право, – сказав член правління НСТУ.

За його словами, під час оцінювання він зважав, яке місце Україна посяде на «Євробаченні-2022» у Турині, наскільки модерно і гідно буде представлена країна.

На його думку, в Аліни Паш був найкращий номер і це підтверджують єврофани й букмекери. Також він сказав, що кілька фіналістів мали кращий вигляд за «Калуш Оркестра».

- Якщо будуть виявлені факти обману, ми будемо змушені дискваліфікувати Аліну і тоді будемо розмовляти з артистом, який зайняв друге місце, – зазначив Ярослав Лодигін.  

Голова правління НСТУ Микола Чернотицький заявив, що не підпише угоду, доки прикордонна служба не підтвердить, чи довідка Аліни Паш про відвідування Криму дійсна або фальшива. 

Нагадаємо, 12 лютого у фіналі національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022» перемогла співачка Alina Pash (Аліна Паш) з піснею «Тіні забутих предків». Вона отримала від глядачів 7 балів і від журі 8 балів. Друге і третє місця у фіналі нацвідбору посіли Kalush Orchestra і Wellboy.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень