Участь Аліни Паш у «Євробаченні 2022» під питанням: Суспільне не підпише угоду зі співачкою

Переможницю Нацвідбору перевірятимуть

Суспільне поки не підпише угоду з Аліною Паш. Представники мовника заявили, що спершу перевірять інформацію про те, що співачка підробила довідку про перетин адмінкордону з Кримом.

 - Суспільний мовник звертається до ДПСУ та просить підтвердити або спростувати факт підробки документа державної служби. Суспільне не підписуватиме угоду щодо участі у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» з переможницею Національного відбору до завершення перевірки та з’ясування фактів, – йдеться на сайті Суспільного.

В чому річ?

Блогер та активіст Сергій Стерненко звинуватив Аліну Паш в тому, що вона підробила довідку Держприкордонслужби щодо своєї поїздки в окупований Крим.

Перед цим представники співачки опублікували довідку від ДПСУ про те, що вона у серпні 2015 року відвідувала окупований Крим через адмінкордон у Херсонській області.

За словами Стерненка, він має

дуже серйозні та обґрунтовані підстави стверджувати», що довідка, оприлюднена командою Аліни Паш, є підробленою.

За даними Стерненка, Аліна Паш 11 серпня 2015 року рейсом Київ-Москва покинула територію України. Повернулась вона назад авіарейсом Домодєдово-Київ 14 серпня 2015 року. В окупованому Криму вона перебувала 12 серпня 2015 року. Відповідно, співачка могла потрапити в окупований Крим з території Росії, порушивши правила перетину державного кордону України.

Суспільне уже зверталося з цього приводу до Державної прикордонної служби України, але інформації про перетин кордону Аліною Паш не отримало, оскільки ці дані є конфіденційними.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень