«Браво-о-о… Молодець!...»: маленький Леон-Сінгер зачарував і надихнув своїм співом усю Україну (ВІДЕО)

У малюка – особливий батько. Він нам дещо розповів

Наша боротьба та наші перемоги мають багато складових. Цими днями – серця наймужніших воїнів надихнулися теплотою, радістю та світлом – від співу маленького хлопчика Леонарда.

Золотоволосий маленький Лео заспівав «Червону калину» так зворушливо і вправно, що відео його завзятого співу розійшлося десятками та сотнями тисяч репостів і сумарними мільйонами переглядів.

Нам вдалося розшукати батька цього хлопчика Олександра Буша (Sasha Busha) й він відповів нам на кілька запитань та погодився вийти на зв'язок з нами завтра у прямому ефірі на «Радіо Трек».

Зараз лише кілька штрихів для знайомства:

Батько і сини

- Я звичайна людина) Сам родом із Кривого Рогу. Якось приїхав до Києва погуляти) та й так вийшло, що одружився) Це сталося в 2010 році. А з 2015 року ми з родиною жили в Ірпені.

Очевидно, що з початком бойових дій родина переїхала кудись в інше місце. Детальніше ми про це розпитаємо Олександра вже завтра

- До війни я працював кур’єром на Новій пошті, та паралельно мав невеличкий Інтернет-магазин.

 

- Ви футболіст? Чи музикант?

 

- Ні, ні) це все хобі, які я обожнюю. Також до війни я проходив курси і в травні мав отримати футбольну тренерську ліцензію та планував в майбутньому відкривати свою футбольну школу. Ну, але

 - Як виникла ідея записати це відео Лео?

 

- Це не робилося спеціально, бо я не публічна особистість і всі відео, які ми знімаємо з дітьми, ми їх робимо для свого архіву в першу чергу. Це відео теж не було виключенням) І я б не сказав, що в мене на сторінці воно викликало аж такий вже великий ажіотаж. Але, видно, хтось зарепостив, десь його помітили і вже далі це вже стало щось нестримне.

- Як Леонард ставиться до Слави, яка на нього звалилася?))

 

- Для Лео майже нічого не змінилось) Він продовжує жити своїм життям із насолодою, співаючи пісні)

- Як ви – дорослі – ставитеся до такого неймовірного успіху цього відео?

 

- Та, навіть, не знаємо що з цим робити і чи треба з цим щось робити)) Головне, що був цей гарний момент, який вдалося зловити. Момент, який надихнув дуже багатьох людей на той потрібний настрій, якого комусь можливо не вистачало. Хтось сміється, хтось плаче, але все ж з посмішкою) Всі емоції позитивні – і це головне)

Олександр та Анна у 2010-му

- Що б ви, можливо, хотіли сказати людям?

 

- Всім любові та миру!) Дякую.

Слухайте нашу нову розмову з Олександром завтра, в ранковому ефірі на Радіо Трек, між 09.00 та 10.00

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень