«Ауді» в'їхав у бетонну огорожу санаторію «Червона калина». Є загиблі

На місці події працювало дві бригади медиків

Виклик на ДТП біля санаторію «Червона калина» неподалік від села Жобрин надійшов на лінію 103 у суботу, 27 лютого, о 21:21.

На місце прибула лікарська бригада Клеванської підстанції екстреної медичної допомоги, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на Рівненський обласний центр екстреної меддопомоги.  Відомо, що автомобіль «Ауді» в’їхав у бетонну огорожу санаторію «Червона калина».

Двоє пасажирів загинули.

 

Чоловік (орієнтовно 35 років) отримав травми несумісні з життям. Медики швидкої констатували біологічну смерть.

 

Ще один пасажир (орієнтовно 40 років) був в стані клінічної смерті. Медики помістили його в карету швидкої та негайно провели реанімаційні заходи, проте врятували життя потерпілому не вдалося. Діагностували біологічну смерть.

Про подію медики повідомили до поліції.

33-річний водій, який перебував за кермом автомобіля, спершу відмовився від огляду та транспортування до лікарні. Проте згодом повідомив про необхідність медичної допомоги. На виклик виїхала ще одна бригада Клеванської підстанції екстреної медичної допомоги.

Водій скаржився на біль в грудній клітині. Працівники екстренки надали необхідну медичну допомогу. Попередній діагноз: закрита травма грудної клітини.

Пацієнта транспортували до Клеванської центральної районної лікарні.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень