Активіст на знак протесту захопив віллу дочки Путіна (ВІДЕО)

Там селитимуть біженців?

У Біарріці місцевий активіст П'єр Аффнер проникнув на віллу дочки Путіна «Альта Миру», змінив замки і заявив, що вілла готова прийняти біженців від режиму Путіна, насамперед українських біженців.

Всього на віллі вісім спалень та три ванні кімнати, повідомив Аффнер виданню The Insider.

Вілла, належить доньці Путіна Катерині Тихоновій.

У будинку знайдено копію паспорта колишнього зятя Путіна Кирила Шамалова, а також перекладений французькою мовою рахунок оплати за електрику за місцем реєстрації в Москві. А також документи на ім'я людини, яка відповідає за ремонт у приміщені вілли.

Відповідно до реєстру нерухомості Франції, вілла з 2007 року належала Геннадію Тимченку, а у 2012 була передана Шамалову.

Інформація про те, що Путін вкладає гроші в нерухомість на атлантичному узбережжі, публікувалася політиком Олександром Бєляєвим ще в 1996 році. Путін ці звинувачення заперечував і, як писала тоді преса, стверджував, що навіть не знає, де знаходиться Атлантичне узбережжя. 

Вілла Шамалова - не єдиний палац Путіна в Біарріці. Радіо Europe 1 з посиланням на французькі спецслужби опублікувало інформацію про те, що в 1996 році він купив колишню віллу Стравінського, розташовану за адресою 9 rue de la Fregate також у Біарріці. 

Є в Біарріці та третя вілла, пов'язана з Путіним, це будинок його колишньої дружини, який тепер належить її новому чоловікові Артуру Очеретному. Після початку війни активісти розфарбували стіни вілли у кольори українського прапора.

Джерело: Українська правда

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень