Втрати окупантів застигли на відмітці 12 тисяч. Міноборони пояснили чому їх кількість не змінюється

Ворога знищують так само люто, як він нищить наші міста, - Ганна Маляр

Українські війська та захисники знищують ворога, підрахунок втрат ведеться, станом на зараз противника зупинено і немає інтенсивного активного протистояння, пояснила у Facebook заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«Де загиблі вороги? Чому за офіційними даними вже декілька днів не змінюється цифра «понад 12 тисяч»?

 

Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села. Але, підрахунок втрат особового складу ворога - далеко не першочергова справа на місці подій.

 

Крім того, щодня ситуація динамічно змінюється і станом на зараз противника зупинено і немає такого інтенсивного активного протистояння, як це було ще декілька днів тому".

За словами Ганни Маляр саме зниження інтенсивності наступального потенціалу противника як раз свідчить про дійсно великі втрати і потребу у доукомплектуванні особового складу.

Треба розуміти, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнено.

 

Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто. Є декілька методик підрахунку, які використовуються, але «після бою ніхто не ходить с калькулятором», якщо говорити дуже спрощено.

 

Цифри надходять від різних джерел, часто з запізненням на декілька діб. Все залежить від ситуації на місці, наголосила також Маляр.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень