«Головне, українці, тримайтеся купи», – почали справджуватися пророцтва мольфарів 2014 року (ВІДЕО)

Про те, що «без війни не обійдеться», говорили всі віщуни

Останній український мольфар Михайло Нечай

18 день в Україні йде повномасштабна війна. Українці кожен бореться з війною на своєму фронті, хто – в тилу, а хто – у реальних боях з російськими окупантами.

Частина міст України – уже в руїнах. Тисячі людей – вже у братській могилі.

Коли закінчиться війна, не береться ніхто гадати, але зараз як ніколи стали актуальні пророцтва карпатських мольфарів. Вони ще у 2014 році сказали в один голос:

«Буде війна з Росією. Двоє людей у цьому винні».

Більшість віщунів казали, що буде важко, але війна закінчиться перемогою України. Головне, казав мольфар Микола Данилюк, ми, українці, як ніколи маємо стояти плечем до плеча:

«Українці, тримайтеся купи! Буде війна, без неї не обійдеться, буде важко. Москалота прийде! Але потім буде добре»

Велику біду Україні передрікав незадовго до своєї смерті останній український мольфар Нечай. Він не приховував своєї любові до України і щиро був готовий допомогти кожній людині. Зізнання в любові до народу, і засторога Україні на майбутнє – ось що сьогодні залишилося від народного цілителя і провидця.

«Один народ, свій став ворогом між собою і це третя сторона зробила» – передбачив Нечай у своєму останньому інтерв’ю у 2009 році.

Він дійсно знав, що Україну чекають важкі випробування, згадує сьогодні дружина білого мага. І додає: мольфар говорив про недобре майбутнє, як про неминучість, ніби буде війна, і так повинно бути, але потім все буде гаразд.

От і виходить, що росія ще з 2009 року розсварила схід і захід країни, потім ця третя сторона і розв’язала страшну війну.

Більше – у відео:

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень