Дзвіночок для США: кореспондента New York Times в Ірпені розстріляли російські орки (ФОТО/ВІДЕО)

Куля зайшла в голову і вийшла через око. Його напарник – у лікарні

Окупанти цинічно вбивають не лише українських цивільних, а й навіть журналістів міжнародних ЗМІ, які намагаються показати правду про злочини, які коїть росія.

Кореспондента New York Times в Ірпені розстріляли російські орки, ще одного – поранено, повідомив начальник поліції Київщини Андрій Небітов. Наразі потерпілого госпіталізували до ОХМАТДИТу.

На жаль, громадянин США Брент Ренауд поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжалісність агресора.

Попередньо відомо, що шансів вижити у чоловіка не було — куля потрапила в голову і вийшла через око.

Нагадаємо, нещодавно внаслідок обстрілу загинув оператор київського телеканалу.

На цей злочин відреагувала Генпрокурорка Ірина Венедіктова. На своїй сторінці у Фейсбуці вона написала таке:

- Мовчання породжує наслідки

Сьогодні на блокпосту в Києві було виявлено тіло вбитого російським агресором журналіста за США. Я знаю його ім‘я і прізвище, але називати не стану.  Цей чоловік працював в The New York Times. Російські бандити вбили його в Ірпені. Вбили жорстоко – прострелили голову.

 

Звертаюсь до міжнародних патнерів – ми маємо з вами кількість жертв на калькуляторі рахувати? Допомогайте. Ризикуйте. Беріть на себе відповідальність. Неможливо буде відсидітися збоку. Уже не збоку.

 

Так, ми внесли дані до ЄРДР і розслідуватимемо цю справу, і вірю, що притягнемо вбивць до відповідальності, але життя вашого громадянина не повернемо. Всіх інших громадян теж. На жаль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень