Волонтера без руки та ноги застрелили російські окупанти просто в інвалідному візку на Луганщині (ФОТО)

Таке можуть зробити люди?

Російські окупанти вбили відомого волонтера з інвалідністю на Луганщині. Олександр Кононов раніше був звільнений з полону у ЛНР.

Як повідомляють у соцмережах його друзі та журналісти, які спілкувалися з Олександром, чоловіка застрелили у його будинку прямо в інвалідному візку.

- Сані більше нема. Пережити окупацію, полон, нове вторгнення і бути застреленим у власному будинку прямо у візку. Живці.

 

Спи, брате. Ти дуже крутий. Ти справжній українець Донбасу. Мордор маст дай, – написав журналіст Руслан Горовий.

Олександр Кононов, який внаслідок нещасного випадку втратив руку і ногу, від початку російсько-української війни в 2014 році допомагав українським добровольцям: своїм автомобілем возив їм харчі, а часом і доставляв бійців на позиції.

Разом із дружиною потрапив до рук «ополчєнців», 98 днів провів у полоні. Після визволення заснував власний бізнес – «Сири Санича», яким займався спочатку на Житомирщині, потім на Черкащині.

 

Згодом повернувся на рідну Луганщину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень