Безпека та збереження доріг. Коваль першим пройшовся естакадою, яку зводять білоруси біля Рівного (ФОТО)

Біля Рівного зводять естакаду для майбутнього Північного об’їзду

Наймасштабнішим проєктом, над яким працюють в області, є будівництво північної об’їзної міста Рівного. Голова ОДА Віталій Коваль відвідав об’єкт, щоб побачити, на якому етапі роботи.

Зараз на об’єкті готують територію для асфальтування, а також зводять естакаду через яр.
На будівництві першої черги північного обходу працює 107 робітників, механізаторів та інженерів. Залучено майже півсотні одиниць техніки та механізмів.

Як розповів керівник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Олексій Востріков, в цілому проєкт включає три об’єкти.

Зараз будують нову ділянку дороги протяжністю 6 кілометрів до села Хотин. Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до «Рівнеазоту», а після цього – поточний ремонт дороги від «Рівнеазоту» до траси Н-22.

Завершити роботи планують у наступному році наприкінці будівельного сезону.

Для того, аби підвищити контроль над якістю виконуваних робіт, Служба автомобільних доріг у Рівненській області уклала договір про незалежний технічний нагляд за об’єктом.

Завершення північної об’їзної міста Рівного значно поліпшить логістику регіону, у цьому переконаний голова ОДА Віталій Коваль.

- Реалізація проєкту звільнить Рівне від транзитних автомобілів, що прямують міжнародною трасою з Житомира та Києва у напрямку Луцька, а також національною дорогою до прикордонного міста Устилуг, що межує з Польщею.

 

Виведення значного потоку транспорту за межі міста шляхом об'їзної дороги дасть змогу розвантажити міські вулиці, зберегти від руйнування автошляхи, а також сприятиме підвищенню безпеки руху, — наголосив Віталій Коваль.

Загалом у рамках реалізації Національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в області планують відремонтувати 100 км державних доріг та 73 км місцевих.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень