За будівництвом обходу, який зводять навколо Рівного білоруси, наглядатимуть експерти (ФОТО)

Консорціум «Юі Інжиніринг»

Служба автомобільних доріг у Рівненській області та консорціум «Юі Інжиніринг» підписали договір про запровадження незалежного технічного нагляду на будівництві першої черги Північного обходу міста Рівне.

Такий підхід дає змогу забезпечити високу якість ремонтно-будівельних робіт і застосовується в більшості європейських країн.

Тож технічний нагляд за будівництвом здійснюватиме не лише Служба автомобільних доріг як замовник, а і незалежний інженер-консультант.

До його основних обов'язків належатиме: контроль якості та обсягів виконуваних робіт; вхідний та операційний контроль матеріалів, виробів та конструкцій, які використовуються під час дорожніх робіт; контроль за усуненням підрядником виявлених дефектів тощо, повідомляє пресслужба Служби автодоріг області.

Нині на будівництві першої черги Північного обходу працює 107 робітників, механізаторів та інженерів тільки ключових підрядних та субпідрядних організацій.

В технологічних процесах задіяно 47 одиниць будівельної техніки та механізмів.

Середній рівень заробітної платні працівників залучених до великого будівництва становить 20 640 гривень на місяць, що більш ніж удвічі більше від середнього рівня зарплати по Рівненській області (9340 гривень за данними держстату), кажуть у САД.

Нагадаємо, першу чергу північного обходу Рівного почали будувати у 2019-му році.

Переможець торгів – ДСТ№2 м.Гомель та Служба автомобільних доріг у Рівненській області підписали договір щодо початку будівництва першої черги північної об’їзної міста Рівне – шестикілометрової ділянки дороги від автомобільної дороги державного значення Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів км 146+630 до автомобільної дороги державного значення Т-18-32 /Н-22/ – Ходоси – Кустин – /Н-25/ км 8+426.

Нині будують нову ділянку дороги протяжністю 6 кілометрів до села Хотин.

Далі планується реконструкція 4-кілометрової ділянки в селі Хотин до Рівнеазоту і ще поточний ремонт дороги від Рівнеазоту до траси Н-22.

Північна об’їзна дасть можливість звільнити Рівне від транзитних автомобілів, які рухаються зі столиці на Волинь.

Фото - пресслужби САД

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень