Безкоштовний семінар для рівнян проведе особистий лікар Президента України

Ростислав Валіхновський також завтра буде гостем в ефірі Радіо Трек

У Всесвітній організації охорони здоров'я повідомляють, що Україна посідає перше місце в Європі за кількістю серцево-судинних захворювань, також цього року Україна очолила список країн з найбільшою смертністю від забрудненого повітря. 

Заслужений лікар України, експерт найпопулярніших телевізійних проектів про здоров’я та красу, один з найвідоміших пластичних та реконструктивних хірургів країни з 20-річним досвідом, особистий лікар Президента України Ростислав Валіхновський проведе перший відкритий семінар у Рівному під назвою - «100 кроків до 100 років».

Проект є соціальним. Вхід вільний.

На переконання Ростислава Валіхновського, необхідно привертати увагу українців до стану їх здоров'я, адже маючи 20 років практичного досвіду, він бачить здебільшого приклади хвороб у термінальних стадіях. Українці звертаються до лікарів, коли ситуацію вже не можна виправити.  

Лікар готовий також дати відповіді на запитання рівнян щодо медичної реформи в Україні, впровадження страхової медицини та системи невідкладної медицини. 

Отож, семінар відбудеться 19 листопада о 16:00 (Manhattan City Hall, Конференц-хол, 3 поверх, вул. Соборна, 112).

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень