Мешканці Рівного скаржаться на черги у поліклініках міста (ФОТО)

Роблять це у соцемрежі Фейсбук

Тему порушила рівнянка Наталія Пивовар:

У нашій групі дуже багато лікарів, цікаво почути вашу думку. Мене завжди цікавило, невже немає можливості уникнути настільки великих черг? Тим більше в дитячих поліклініках, адже маленькі дітки не мають терпіння та сил годинами стояти в черзі!Час - це найцінніше, що є у кожного із нас!

І жінка виклала фото з дитячої полікілінки №1 Рівного: 

Нижнє фото жінка прокоментувала так:

Хлопчик біля мене вже годину сидить, добре, що є телефон))) скоріше час проходить)))

Наталію Пивовар підтримали й інші користувачі соцмережі:

Юрій Макар Юрій Макар Це майже у всіх поліклініках через дрібницю якусь проведеш, мінімум, півдня, а якщо хвороба, то захворієш і ще більш!!! Черги можна взагалі позбутись, но не нужно. Це одна зі складових корумпованості медзакладу ...))))

Paul SilkovskyiPaul Silkovskyi Проблема тут не лише в часі, а ще й у тому, що під дверима сидять хворі діти. І мають усі шанси "нагородити" одне одного і захворіти ще більше. Вирішити цю проблему не так складно, але справа не лише в поліклініці. Частину проблеми створюють чи підтримують самі пацієнти.

Anna LubchenkoAnna Lubchenko Але і деколи паціенти просять знайомих лікарів чи мед.персонал провести до того чи до іншого лікаря без черги. Я рахую тут вина лікаря який проводить без черги і того лікаря який приймає. Кажу не за всіх. Нещодавно була в обласній, то невролог приймала суто по талонах- живу чергу непропускала.

Tereza MarkovnaTereza Markovna Електоронна черга в неті та реєстратурі. Для місцевих і немісцевих - лишати телефон для повідомлення про прийом для нього на дату і час. Зарплати лікарям пропорційно від прийнятих пацієнтів. Обидві сторони мають притримуватись графіку. В разі форс мажорних обставин повідомляти пацієнта-лікаря (цим і має займатись реєстратура). Це із мрій (а також із почутого про те, як там, за кордоном)))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень