Без дієт і спорту: жінка, яка схудла на 50 кг, дала 7 порад, які змінили її життя

Завдяки цим звичкам жінка змогла позбутися зайвої ваги

Жінка, що важила 160 кілограмів, змогла схуднути за 4 роки на 50 кілограмів за допомогою семи невеликих змін у своєму житті.

Як розповіла Стефані Кемерон порталу Eating Well, у 2015 році вона відправилася у навколосвітню подорож, вірячи, що це допоможе їй боротися з зайвою вагою. Однак сталося навпаки, і у 2019 році вона важила вже 160 кілограмів при зрості 165 см.

Вона розповідає, що почала з однієї корисної нової звички за раз і змогла змінити життя та схуднути на 50 кілограмів, стабільно втрачаючи по 12 кілограмів щороку.

Ось 7 звичок, які допомогли їй у цьому.

  • Вона веде пішохідний спосіб життя.
  • Вона обмежила споживання вина («не п’є калорії»), водночас не займається підрахунком калорій протягом дня, оскільки вважає, що її споживання, як правило, виправляється протягом тижня.
  • Вона готує майже всю свою їжу.
  • Вона дивиться кулінарні шоу та черпає звідти ідеї для натхнення.
  • Вона почала вирощувати власні трави, щоб завжди мати під рукою свіжу зелень для салату.
  • Вона уважно ставиться до того, що їсть або п’є після обіду і як правило обмежує себе фруктами або гарячим какао ввечері.
  • Вона зосереджується на відчуттях, а не на цифрах - не зважає на коливання ваги, натомість звертаючи увагу на фізичний стан при ходьбі, або як виглядає на ній одяг.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень