Продукти, які допомогли схуднути: рецепт від жінки, що скинула 45 кілограмів

Їй усього шість і всі вони доступні

Спеціальна енергетична дієта допомогла жінці скинути зайву вагу, а йдеться про цілих 45 кілограмів.

Шоні Хейс зі США важила 125 кілограмів. Тривалий час вона худла завдяки підрахунку калорій, а потім перейшла до харчування з високоенергетичними продуктами. Експерти зазначають, що підрахунок калорій дуже виснажлива процедура. Часто з таким режимом харчування людина вдається до імпульсивного переїдання.

Енергетичне харчування у цьому випадку навпаки робить людину задоволеною, адже людина не відчуває голоду тривалий час. Таке харчування прискорює метаболізм, тож вдається спалити калорії швидше навіть за кілька годин після закінчення їжі.

Шість основних продуктів, що допомогли Хейс схуднути на 45 кілограмів:

  • кориця,
  • ягоди,
  • вівсянка,
  • сочевиця,
  • квасоля
  • листова зелень (капуста, салат, шпинат).

Такі продукти містять мало калорій натомість багато білка та клітковини. Таке харчування допомагає підтримувати здоров'я і вагу.

Шоні Хейс їсть на сніданок вівсяні пластівці з корицею і чорницею або ягідний смузі з капустою, шпинатом та імбиром. На обід Хейс їсть зелений салат з помідорами, кольоровим болгарським перцем, квасолею або сочевицею, заправлений бальзамічним оцтом. На вечерю вона готує собі смажену солодку картоплю, броколі, брюссельську капусту, цибулю шалот і нут, поливаючи її часниково-гірчичним соусом.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень