Продавець техніки схуд на 95 кілограмів за 2 роки: він розповів, чим харчувався

Суто на м'ясі американець схуд на 53,5 кілограми за перші 10 місяців

Чоловік за два роки схуд на 95 кг, харчуючись лише м'ясом та яйцями. Але жалкує, що не може так харчуватися вічно.

У чому саме полягає секрет його дієти - у деталях описав Express. Видання опублікувало історію 28-річного Ісая Колдвелла, продавця техніки з Сент-Луїса (штат Міссурі, США). Він на піці ожиріння важив майже під 200 кілограмів при зрості у 1,93 метра

Головною мотивацією схуднути для чоловіка стало бажання завести з дружиною дітей: разом з 29-річною Амандою вони старалися близько року, однак очікуване ніяк не збувалося.

— Мати дитину стало нашою одержимістю - ми були дуже схвильовані цим, - сказав чоловік.

Врешті він та його обраниця Аманда вирішили, що мають проблеми з фертильністю, й зайнялися власним здоров'ям.

— Я знав, що якщо я можу щось зробити, щоб дати нам шанс, я зроблю це, - поділився Ісай.

Після цього чоловік став харчуватися як хижак. У його раціоні був суцільний білок із продуктів тваринного походження: переважно - це були м'ясо та яйця.

За словами Ісая, секрет полягав у тому, що так він став менше переїдати, тому ніякої «магії» у його способі харчування немає.

Водночас чоловік каже, що не всім людям підходить їсти під час прийому їжі лише м'ясо. Його дієта суттєво обмежує у продуктах. Тож вона, ймовірно, не для всіх, але йому таке схуднення підійшло. 

— Я відчував себе неймовірно навіть через тиждень після початку дієти. І психологічно я почувався набагато краще, мій мозок повністю розслабився.

 

Але я знав, що не зможу продовжувати харчуватися м'ясом вічно, - сказав він.

Суто на м'ясі американець схуд на 53,5 кг за перші 10 місяців. Далі він додав до раціону трохи молочних продуктів та фруктів, і втрата ваги почала сповільнюватися. Але чоловік вже мав гарну форму для активних фізичних навантажень, тож заглибився у тренування. 

Таким чином Ісай продовжив худнути, вже дотримуючись принципу дефіциту калорій. Його порада тим, хто все ще вагається худнути - просто почати. 

У найближчі місяці Ісай та Аманда знову відвідають лікарів, щоб з'ясувати, як вплинули на їх шанси завести дитину кардинальні зміни у вазі. Пара каже, що налаштована оптимістично. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень