Юрій Ткач схуднув на 9 кіло: як тепер виглядає відомий комік (ФОТО)

Актор розсекретив, як йому це вдалося

Відомий український гуморист, зірка «Кварталу 95» і ведучий шоу «Я люблю Україну» Юрій Ткач розповів, що серйозно взявся за свою фігуру та почав худнути.

Як зізнався шоумен, він тепер стежить за своїм харчуванням, адже хоче вести більш здоровий образ життя. Зокрема, Юрію Ткачу вже вдалося схуднути на дев'ять кіло.

— Я скинув дев'ять кілограмів. Історія дуже проста: вирішив вести більш здоровий спосіб життя та стежити за своїм організмом, - розповів шоумен в інтерв'ю novy.tv.

Гуморист поділився, що досягнути таких результатів у схудненні йому допомогли певні обмеження в їжі. Так, Ткач відмовився від виробів з борошна, смаженої картоплі, а також від майже будь-якого алкоголю.

— Відмовився від алкоголю. Дуже любив пиво й перестав його пити. Також не вживаю важкий алкоголь: віскі, горілку чи будь-які інші напої, в яких є 40 градусів.

 

Якщо мені хочеться випити щось під час зустрічі з друзями, наприклад, то обираю один келих сухого білого вина...

 

У моєму раціоні більше немає булочок, хліба, макаронів, смаженої картоплі, яку я безмежно люблю.

 

Відмовившись від цього всього, одразу побачив результат, - поділився комік.

Ткач зізнався, що нині в його раціоні переважає риба, яку він обожнює. А от від солодкого коміку довелося відмовитися, хоча іноді він балує себе протеїновими батончиками або шоколадом без цукру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень