Без будь-якої шкоди для фігури: ці продукти можна дозволити собі навіть вночі

Якщо дуже хочеться їсти

Для когось нічні перекуси — це кошмар всього життя, а для когось - невичерпне джерело жартів. Однак можна зробити цей процес абсолютно простим і нешкідливим, якщо замінити пончики та жирну ковбаску корисними продуктами, наприклад сиром або чорницею.

Буряк

Буряк містить велику кількість бетаїну, ліпотропної речовини, що регулює жировий обмін. У такій кількості, як у буряку, його немає більше ніде. Крім допомоги у спалюванні жирів, бетаїн гарний тим, що сприяє кращому засвоєнню їжі.

Яйця, що зварені круто

Яйця відрізняються високим вмістом білка, корисних жирів і невеликою кількістю калорій (158 кал на 100 г). Ви можете зварити їх заздалегідь і покласти у холодильник на випадок нічного нападу голоду.

До речі, якщо їх порізати і змішати з морквою та селерою, вийде корисний і некалорійний салат.

Омлет з білків

Ще одна варіація на тему яєць. Приправте омлет перцем, куркумою або прованськими травами і насолоджуйтеся нічною трапезою без остраху набрати зайві кілограми.

Сир

Сир можна любити або ненавидіти, але неможливо заперечувати, що він чудовий, коли справа стосується дієт і правильного харчування.

Щоб їсти його було не настільки нудно, додайте щось з нижче перерахованого або заправте корицею, кокосовою стружкою або медом. Смачного!

Чорниця

Чорниця є особливою, адже вона не лише некалорійна, але і багата на важливі антиоксиданти.

Крім того, у ній містяться калій, магній, фосфор, залізо, вітаміни А, С, В1, B6, вітамін РР і ще сотня інших мінеральних речовин. Зрештою 44 кал на 100 г і профілактика захворювань — користь і смак в одній склянці.

Селера

Впевнені, ви чули про її дієтичні властивості і від'ємну калорійність (мовляв, на перетравлення селери організм витрачає більше калорій, ніж з нею отримує). Взагалі, це частково є правдою, але все ж таки цей факт досі викликає суперечки серед дієтологів і фахівців з правильного харчування.

У будь-якому випадку, калорійність селери дорівнює 16 кал на 100 грамів, що робить її абсолютно нешкідливою для фігури. До того ж у ній багато клітковини і води, а це означає, що ви швидко насититеся і підете далі солодко спати.

Морква

У двох морквинах ви знайдете добову дозу бета-каротину, який бере активну участь в антиоксидантному захисті організму. Крім того, морква надає антисептичну, знеболювальну, протизапальну і протисклеротичну дію, вона також сприяє поліпшенню стану шкіри і відмінно насичує.

До речі, якщо їсти просто моркву для вас занадто нудно, пропонуємо вмочити її у хумус, який також не зашкодить фігурі. Вийде смачний і корисний перекус.

Печені яблука

Яблука нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, знижують рівень холестерину, а печені взагалі схожі на десерт. Пропонуємо зробити так: виріжте з яблук серцевину, полийте медом, посипте корицею і поставте на кілька хвилин у мікрохвильову піч.

До речі, у яблуках містяться речовини, що сприяють міцному сну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень