Артем Чапай сьогодні у Рівному презентує свою книгу «Тато в декреті»

Зустріч з автором книги відбудеться 25 листопада у книгарні «Є»

Артем Чапай – автор двох книжок мандрів і двох романів, співавтор репортажів про війну. Номінант і лауреат кількох літературних та журналістських нагород. Його твори тричі входили до коротких списків престижної премії «Книжка року ВВС».

Книга Артема Чапая «Тато в декреті» стала відкриттям. Вона ставить питання, якими ніхто не цікавиться у жінок у декреті. Чи тато герой, якщо вийшов з малими на дитячий майданчик або у поліклініку? Через особистий досвід, адже Артем тато двох малюків, автор аналізує наше суспільство, стереотипи сприйняття материнства і татівства.

«Тато в декреті» – це перша україномовна книга про батьківство вітчизняного автора. Це концентрат років особистого досвіду батька двох синів, зокрема року з гаком у відпустці з догляду за дітьми. Як можна водночас відчувати ніжність і скреготати зубами від того, що тобі «виносять мозок»? Чому, навіть пішовши в декрет, чоловік лишається у привілейованому становищі порівняно з жінкою й чому Україна просто-таки створена для чоловіків із немовлятами?

Відповіді на всі ці та інші питання ви можете почути особисто від автора «Тата в декреті» Артема Чапая.

Початок презентації о 18:30 у Книгарні "Є" на вулиці Короленка,2 а.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень