Сьогодні у Рівному презентують книгу «Крила на вітрі»

У Рівному відбудеться ювілейний вечір та презентація книги «Крила на вітрі» відомого письменника Миколи Тимчака.

Початок – сьогодні, 22 березня, о 12:30 в читальній залі Рівненської обласної бібліотеки для молоді (вул. Київська, 18).

Творчий доробок автора складають книги «Співаниця», «Сніги», «Посвіт любові», «Бавило», «Визволи нас від лукавого», які вийшли в різні роки. Його поезія навдивовижу об’ємна, живописна і правдива. Це ще раз переконливо засвідчила нова збірка «Крила на вітрі», яка безперечно викличе великий інтерес у шанувальників  літературного слова. І той, хто її прочитає, неодмінно відчує велич земного буття і літературну насолоду.

Усі охочі матимуть змогу поспілкуватись з автором та взяти участь у автограф-сесії.

ДОВІДКА

Микола Тимчак − член Національної спілки письменників України, лауреат міжнародної премії імені Авеніра Коломійця та літературної премії імені Валер’яна Поліщука, просвітянської премії імені Грицька Чубая. Він удостоєний нагороди Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка «Будівничий України» та найвищої нагороди міста Дубна «Кришталевий жолудь». Микола Тимчак − самобутній талант і багатогранна особистість: він поет і музикант, композитор і виконавець, художник і різьбяр. Його пензлем і різцем відроджено десятки духовних святинь Волині, Рівненщини і Тернопільщини. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень