Салат «Леся» з пекінської капусти. Дуже легкий і швидкий рецепт
Салат можуть їсти навіть ті, хто стежить за фігурою
Пропонуємо вам рецепт салату з найдоступніших продуктів. Салат «Леся» готується — без перебільшення — за 5 хвилин. Скуштувавши цю смакоту, ви більше ніколи не викидатимете тверду частину пекінської капусти.
Інгредієнти:
- Горошок консервований – 400 г
- Капуста пекінська – 350 г
- Зелена цибуля – 2 шт.
- Кріп, гілочка – 2 шт.
Для заправки:
- Сметана 30% – 3 ст. л.
- Сіль – на смак
- Часник, зубчики – 1 шт.
- Перець чорний мелений – на смак
- Французька гірчиця – 1/2 ч. л.
Вимийте капусту та зелень, очистіть зубчик часнику. Капусту нашаткуйте тонко.
Додайте банку консервованого зеленого горошку.
Поріжте не лише зелену, а й білу частину капусти.
Насічіть зеленої цибулі та кропу, додайте їх до капусти та перемішайте у глибокій мисці.
Для заправки насічіть або вичавіть часник та змішайте його зі сметаною. Додайте сіль, гірчицю та перець.
Перемішайте салат із заправкою. Можна подавати на стіл!
Смачного!
Джерело: shuba
Радіо Трек: НОВИНИ