Лише 20% учнів Рівного задоволені харчуванням у школах: Результати опитування показали недоліки їжі у їдальнях

Опитали понад 12 тисяч осіб

Стали відомі результати опитування батьків та учнів Рівного щодо якості харчування у школах. В опитуванні, яке тривало протягом грудня-січня, взяли участь понад 12 тисяч осіб.

У перелік страв, які найбільше подобаються дітям у школі, увійшли котлети, нагетси, плов, вареники, картопляне пюре, млинці, гамбургери, піца і булочки.

А от рибні котлети, тушковану капусту і молочні страви полюбляють одиниці.

На заміну ним, учні хотіли б бачити хот-доги, лазанью, шашлики, пельмені і гарячі бутерброди. З десертів дітям найбільше смакують чизкейки, кекси і шарлотка.

Загалом з майже 7-ми тисяч опитаних учнів, лише 20% дітей задоволені шкільним харчуванням.

Серед опитаних батьків послугою задоволені 43%, а 17 процентів кажуть, що харчування у школах їм не подобається. Зокрема, це пов’язано з тим, що страви холодні, недостатньо спецій, мало овочів та фруктів, і одноманітне меню.

Також батьки хотіли б, аби у школах можна було розрахуватися за їжу карткою.

З огляду на отримані пропозиції, наразі в управлінні освіти вивчають шляхи покращення послуги харчування у навчальних закладах Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень