З 1 вересня усі навчальні заклади «на захід від Києва» працюватимуть у новому режимі

Його анонсували у МОН

Всі заклади освіти, які розміщені «на захід від Києва», мають вийти на офлайн-заняття. Такий новий режим роботи з початку нового навчального року заплановано міністерством освіти. 

МОН передбачає, що це може спонукати організовувати навчальний процес у дві зміни, проте уряд поставив перед собою завдання почати процес повернення до очної системи навчання школярів. 

Про це повідомив заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький під час телемарафону.

Де офлайн-занять в школах не буде: список міст

Водночас він зазначив міста та регіони де ймовірно таких змін з 1 вересня не відбудеться внаслідок об'єктивних обставин – Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв.

Ми зараз рухаємося в той спосіб, що всі, хто є, умовно кажучи, на захід від Києва, всі заклади мають до вересня місяця вийти в офлайн.

 

Однозначно всі. Це означатиме в багатьох випадках, що ми маємо переходити на дві зміни, ми маємо вчитися по вечорах, ми маємо дуже багато речей змінювати.

 

Але офлайн без сумніву для нас є величезним пріоритетом і пріоритет для уряду загалом, – прокоментував новацію Михайло Винницький. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень