Деруни з картоплі, яку не треба терти: це треба спробувати!

Рецепт від шефа Клопотенка

Готувати деруни ще ніколи не було так просто! Усі, хто хоч раз готував класичні деруни, знає, що картоплю треба терти на тертці. А це непроста справа, особливо, якщо потрібно пригостити велику компанію.

Втім, можна значно спростити цей процес. Простим методом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Інгредієнти:

  • картопля – 3-4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сіль, перець – до смаку
  • олія соняшникова – для смаження

Очистьте картоплю і цибулю. Поріжте овочі на шматки і перекладіть в чашу блендера.

Додайте яйце та перебийте до однорідної маси.

Перекладіть картопляно-цибулеву масу в миску, додайте борошно, посоліть і поперчіть собі до смаку й одразу починайте смажити деруни.

Найкраще смакують, звісно ж, зі сметаною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення водія та документи

У Рівному на автовокзалі на вулиці Київській знайшли посвідчення водія і техпаспорти, на ім'я Валерія Володимировича Смикало. За деталями звертайтесь за номером: 067 64 57 603

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Більше оголошень