Шар жиру з плитки відійде сам: Як без зусиль відчистити кухонний фартух

Прості та ефективні засоби

Фартух над робочою зоною на кухні – це місце, де накопичується величезна кількість бруду і жиру. Адже на липкий шар прилипає все, що літає у повітрі. Якщо регулярно не мити фартух, то з часом там буде товстезний шар гидоти, яку відмити вже не так легко.

Втім, досвідчені господині знають способи відчистити брудну поверхню навіть і у таких випадках.

Оцет

Невелику кількість нерозведеного оцту слід нанести на жирні ділянки фартуха й залишити на 15-20 хвилин. Потім все змити теплою водою.

Засіб для миття посуду

Невелику кількість засобу для миття посуду нанесіть на фартух на кілька годин. Після цього плитку слід обережно почистити неметалевою щіткою. Також її можна розпарити парою.

Розчин з харчової соди та оцту

З рівних частин цих інгредієнтів можна приготувати пасту, а потім акуратно нанести на жирні ділянки фартуха. Все залишити приблизно на 30 хвилин, а потім змити теплою водою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень