Пляма від вина на білому одязі зникне на очах: найпростіший і швидкий спосіб

Можна врятувати улюблену річ

Часто стається прикрість, коли на білий одяг проливається червоне вино. Іноді люди думають, що все втрачено і улюблену річ можна просто викинути.

Однак це – не так.

Досвідчені господині знають хитрість, яка врятує ситуацію.

Якщо ви пролили вино на сорочку білого кольору, потрібно діяти швидко, тому що вино стрімко вбирається. Для початку треба підігріти в чайнику воду і приготувати тазик. Краще використовувати тазик, а не йти у ванну і змивати все в раковину, щоб окропом не пошкодити гнучкі шланги, сифон і гофру, оскільки вони можуть бути з пластмаси.

Омиваємо винну пляму на сорочці водою

Коли чайник закипів, беремо сорочку, кладемо ту частину тканини, яка з плямою від вина, в тазик, і зверху вниз ллємо води на пляму. Потрібно, щоб вода змивала вино вниз. Змивати треба, доки тканина не стане повністю білою. Лити потрібно поступово, щоб вода плавно змивала пляма.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень