Київстар відключить домашній інтернет деяким українцям: відомо, які тарифи закриються з 1 березня

Ціни на послуги зростуть

У Київстарі запроваджують зміни. Оператор припинить надавати українцям послугу «Домашній інтернет» з використанням застарілої технології ADSL. Під закриття також потрапляє тариф «Чемпіон світу». Про це інформують на сайті Київстару.

Відомо, що послуга «Домашнього Інтернету» перестане надаватися з 1 березня користувачам, які раніше змінили його на тарифи «Все разом».

Цим користувачам запропонують альтернативу, але тарифи мобільного зв’язку не включатимуть послугу дротового інтернету. Зміна тарифу для клієнта буде безкоштовною. Про це ще клієнтів додатково повідомлять через SMS.

Абоненти, які користуються послугами інтернету за технологією ADSL, можуть перейти на інші тарифи Київстар. Вони зможуть як окремо підключити домашній інтернет, так і обрати тариф, в який входить і абонплата за мобільний зв'язок, і за домашній інтернет.

За перший місяць користування доведеться заплатити  200 грн, далі - щомісячно 300 грн.

У пресслужбі Київстару для Радіо Трек надали такий коментар і заспокоюють, що масового відключення домашнього інтернету не буде:

- Зміни стосуються абонентів, які до цього часу були підключенні до провідного інтернету через технологію ADSL. Це дуже застаріла технологія широкосмугового доступу, яка забезпечує передачу цифрового сигналу звичайною аналоговою телефонною лінією, та дозволяє одночасно користуватися телефоном і Інтернетом.

 

Домашній інтернет від Київстар побудований на сучасній технології FTTB та надає інтернет через оптоволоконний кабель, тож надавати високий рівень сервісу та підтримувати роботу мережі через технологію ADSL, компанія більше не може.

 

Хочемо зауважити, що серед понад 1 млн. абонентів

послугою ADSL користувалось 100 абонентів, тобто 0,01% бази. 

 

Тож ні про яке масове відключення від послуги «Домашній інтернет» від Київстар, не може й бути мови.

 

Навпаки, зауважили у Київстарі, провайдер активно розвивається, модернізує мережу, підключає нові міста та міцно тримає позиції лідеру серед провайдерів на B2C ринку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень