Київстар відключить популярну послугу: Абонентам обіцяють повернути гроші

Після 1 листопада

Абоненти мобільного оператора Київстар не зможуть скористатися підпискою Premium з послугою «Музичний клуб». Відключення популярної послуги відбудеться 1 листопада. У компанії пояснюють, що ця послуга зараз не є пріоритетною для мобільного оператора.

Під час повномасштабної війни Київстар зосереджений на підключенні та відновленні зв'язку, а також вводить послуги, які будуть корисними українцям за кордоном.

Абонентам, які оплатили послугу «Музичний клуб» з пакетом Premium на листопад, повернуть кошти протягом 10 днів.

У Київстарі зауважують, що для користувачів цієї послуги й надалі є можливість слухати музику із великим вибором українських виконавців, під'єднавши підписку Lite.

З цією послугою можна слухати музику онлайн і офлайн, створювати власні плейлисти. Перші 7 днів користування підпискою безкоштовні.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень