Зникли гроші і погано працює мережа: у «Київстар» почалися збої

Пояснюємо, що сталося

Сьогодні до редакції Радіо ТРЕК надійшло повідомлення від одного зі слухачів. Рівнянин Ігор каже, що в нього і в його друга з рахунку на «Київстарі» раптово зникли гроші. Перед тим він взагалі не міг перевірити стан рахунку.

В нас різні суми були на рахунках. Ніякі послуги додаткові ніхто не підключав, оплачувати тариф ще не пора - взагалі не ясно, що це робиться. В мене більше 100 грн на рахунку було! В друга мого - десь 60 лишалося. Де вони?!! - пише розгніваний Ігор.

Розповідаємо, що могло статися. Днями популярний мобільний оператор «Київстар» повідомляв, що планує провести масштабне технічне оновлення системи. Роботи почалися 30 вересня і триватимуть по 5 жовтня.

Повідомлялося зокрема, що протягом цього часу абоненти не зможуть користуватись деякими послугами.

Можливі обмеження, наприклад, при поповненні та перевірці рахунку, підключенні або відключенні послуг, спробі перенести номер чи перейти на інший тарифний план тощо.

Як зазначили в пресслужбі мобільного оператора, торік компанія розпочала масштабний проєкт із заміни частини систем на сучасне телеком-рішення від шведської компанії Ericsson. Він проводиться у декілька етапів і має покращити стабільність роботи мережі, посилити безпеку і захищеність систем й дати можливість спеціалістам гнучко запроваджувати новий функціонал для кращого обслуговування клієнтів.

Більшість із сервісів, користування якими може бути тимчасово обмежено, знову будуть повноцінно доступні з 3 жовтня, а деякі – лише після завершення робіт.

Джерело: Технофан

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень